Juventus: Ne küldjenek vissza Liverpoolba! - Alberto Aquilani

A Juventusnál kölcsönben futballozó Alberto Aquilani a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában elmondta, maradni szeretne Torinóban, még úgy is, hogy Kenny Dalglish, a Liverpool menedzsere szívesen látná az Anfielden.

„A helyzetem nagyon egyszerű: minden a Juventustól függ. Ha akarnak, megvásárolhatnak bárki megkérdezése nélkül – mesélte Aquilani a Gazzetának. – Szeretnék sokáig Torinóban maradni, és címeket nyerni. Képviselője szeretnék lenni a Juvénál kibontakozó új sikeres ciklusnak. Nincs kétségem afelől, hogy a Juventus projektje megfelelő lenne, csupán egy kis türelemre van szükség."

A 26 éves olasz válogatott középpályás 2009 nyarán került a Liverpoolhoz, ám első idényét sérülések hátráltatták, majd Rafa Benítez távozása megpecsételte a sorsát, hiszen a spanyol trénert váltó Roy Hodgson nem számolt vele, így a Juventusnak adták kölcsönbe, ahol ebben a szezonban 36 tétmérkőzésen két gólt szerzett.

Kenny Dalglish, a „vörösök" jelenlegi menedzsere azonban szívesen látná együttesében az olaszt. „Értékes tagja lehetne a csapatunknak, ha visszatérne Liverpoolba" – idézi a Mirror a skót szakembert.