Mihajlovics az Interért is harcol a Milan ellen

Olaszországban az éllovas Milan a Fiorentinával csap össze, és a piros-feketéket irányító Massimiliano Allegri szerint meghatározó meccs következik a bajnoki cím szempontjából, míg Szinisa Mihajlovics szívesen segítene az Internek a rangadó megnyerésével.

Bár a Fiorentina csak a tizedik helyen áll az olasz bajnokságban, a Milan elleni firenzei találkozó a forduló egyik rangadójának tekinthető. A piros-feketéket irányító Massimiliano Allegri szerint kulcsfontosságú a ma esti találkozó a bajnoki cím szempontjából.

„A Fiorentina elleni meccs létfontosságú a scudetto szempontjából. Szerintem egy jó eredmény hatalmas lökést adhat nekünk. A legutóbbi alkalommal csak szenvedve tudtunk nyerni a Fiorentina ellen. Kiváló játékosokból áll a csapat, és bár Adrian Mutu eltiltása nagy érvágás nekik, nagyon oda kell figyelnünk, ha nyerni akarunk” – fejtegette a Milan szakvezetője, akit megkérdeztek arról is, mit szól ahhoz, hogy az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli a Napoli végső sikeréért szorít.

„Szerintem Prandellit félreértették. A legkevésbé sem aggódom amiatt, hogy az olasz kapitány kinek szurkol, de azt fenntartom, hogy az Inter mindent megtesz majd a bajnoki címért és a BL-ben is. Nekünk azonban csakis saját magunkkal kell foglalkoznunk, nem a többiekkel” – mondta Allegri.

Szinisa Mihajlovics, a Fiorentina vezetőedzője szívesen segítene korábbi csapatának, az Internek azzal, hogy legyőzni a Milant.

„Fantasztikus éveket töltöttem az Internél, úgyhogy ez a találkozó olyan számomra, mint egy derbi. El kell azonban ismernem, a Milan megérdemli, hogy a tabella élén áll, még ha az Internek jobb is a kerete. Nagy lehetőség előtt állunk. Régen nem nyertünk nagy csapat ellen, és egy győzelemmel harcban lehetünk az európai kupaszereplésért” – mondta Mihajlovics.