2013.11.19. 19:29 focistablog

Milan: „Nocerino imádna a Napoli mezében játszani”

Az AC Milanban játszó Antonio Nocerino ügynöke elmondta, ügyfele szeretné, ha januárban a Napolihoz kerülne.

A piros-feketék középpályása nem tudta megszilárdítani helyét a kezdő tizenegyben, mindössze négy bajnokin kezdett a szezonban, ügynöke, Marco Sommella szerint pedig egyáltalán nincs kizárva, hogy hamarosan Nápolyban folytathatha.

„Természetes, hogy Antonio imádna a Napoli mezében játszani – mondta Sommella. – Hat évvel ezelőtt De Laurentiis megpróbálta megszerezni őt a Juventustól, de a „zebrák” ellenálltak. Aztán amikor a Palermónál volt, az akkori edző, Walter Mazzarri ismét megpróbálta Nápolyba csábítani, de akkor jobb ajánlatot adott a Milan. Ez nyilvánvalóan nem egy túl fényes időszak Antonio számára, de nem adja fel, készen áll a harcra.”

Az oldalról

Ez az oldal az olasz labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az olasz labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Seria A-ban szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az olasz válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!