2011.11.04. 10:01 focistablog

Sikeres volt Cassano szívműtétje, öt-hat hónapot kell kihagynia

Péntek reggel sikeres szívműtéten esett át Antonio Cassano, az AC Milan 29 éves labdarúgója – adta hírül a klub hivatalos honlapja. Adriano Galliani, a milánói alakulat ügyvezetője szerint öt-hat hónap múlva állhat újra edzésbe az olasz válogatott támadó.

Sikeres volt Antonio Cassano szívműtétje

 

A Milan közleménye szerint a beavatkozás reggel nyolc órakor kezdődött és mindössze harmincöt perc alatt zajlott le – sikeresen.

Adriano Galliani, a Milan ügyvezetője elmondta: bár az orvosok nem tudták pontosan megmondani, mikor kezdheti újra a labdarúgást, várhatóan öt-hat hónap múlva állhat ismét edzésbe Cassano.

Mint ismert, a csatár a Roma ellen idegenben 3–2-re megnyert bajnoki mérkőzést követően a repülőgépen lett rosszul, ami miatt kórházba szállították kivizsgálásra. A hírek szerint nehezére esett a beszéd és a mozgás is. A Milan később hivatalosan is megerősítette a korábbi híreket , melyek szerint Antonio Cassanót iszkémiás agyi károsodás, más néven stroke gyanújával kezelik kórházban. A támadó szélütését szívprobléma okozta.

 

Az oldalról

Ez az oldal az olasz labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az olasz labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Seria A-ban szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az olasz válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!