2011.04.27. 12:19 focistablog

Roma: fizetésemelést és új szerződést ajánlanak Vucsinicsnek

A Roma labdarúgócsapatának új tulajdonosi köre legfontosabb feladatai között tartja számon, hogy szerződést hosszabbítson Mirko Vucsiniccsel – írja a La Gazzetta dello Sport.

A 27 éves montenegrói csatár nem élete idényét futja, januárban pedig az akkori elnöknőnek, Rosella Sensinek jelezte, hogy a távozáson gondolkodik. Ügynöke, Alessandro Lucci azonban legutóbb már arról beszélt, hogy Vucsinics a Premier League-ből való érdeklődés ellenére most már hajlana a hosszabbításra.

A Roma új sportigazgatója, Walter Sabatini szeretné megtartani a csatárt, akinek fizetését ennek érdekében még meg is emelnék.

Vucsinics valószínűleg nem az utóbbi hetekben mutatott játékával győzte meg a „farkasok" vezetőit nélkülözhetetlenségéről, ugyanis rövid időn belül három mérkőzésen is kihagyott egy-egy ordító helyzetet.

Az oldalról

Ez az oldal az olasz labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az olasz labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Seria A-ban szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az olasz válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!