2011.04.27. 15:17 focistablog

AC Milan: a Santostól csábított Ganso képviselői már tárgyalnak a klubbal

Az ANSA olasz hírügynökség, a La Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport egybehangzó információi szerint már Milánóban tárgyalnak a Santos egyszeres brazil válogatott játékosának, Paulo Henrique Gansónak a képviselői.

Ganso képviselői az AC Milan küldöttségével egyeztetnek, a tárgyalásokat Adriano Galliani és Ariedo Braida vezeti. A 21 éves irányítót a városi rivális Internazionale is szeretné szerződtetni, de Brazíliából is van kérője – a Corinthians csábítja.

„A jövőm Olaszországban van. Hogy Milan vagy Inter? Nem tudom még, de úgy érzem, mindkét csapatnak hasznos tagja lehetnék. Beszéltem már Robinhóval, Thiago Silvával és Leonardóval is, egyelőre nem dőlt el, hová igazolok" – nyilatkozta a múlt héten Ganso.

Az oldalról

Ez az oldal az olasz labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az olasz labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Seria A-ban szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az olasz válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!